Iris en Maria met Rattan, augustus 2018

Zoals afgesproken nog een kort verslagje over de eerste India ervaring van mij en mijn moeder.
Rattan kwam ons mooi op tijd ophalen van het vliegveld. Toen we de weg op gingen waren we al snel onder de indruk van het leven in India. Rattan was meteen heel open en vriendelijk.
De auto zag er keurig uit en was altijd lekker koel als wij erin gingen (waren we met gevoelstemperatuur van 37 graden erg blij mee). Daarbij had hij bijna ook altijd gekoeld water in de auto.

De eerste dagen in Delhi heeft Rattan goede tips gegeven met wat we konden bezoeken zonder opdringerig te zijn. Omdat er zo veel te zien is in de stad en we met Rattan konden aangeven wat ons aansprak heeft hij zeker bijgedragen onze tijd goed te benutten.

In de opvolgende dagen hebben we Jaipur en Agra bezocht. Rattan was altijd op tijd als we iets met hem afspraken en heeft een grote toegevoegde waarde gehad door veel over zijn eigen leven en de dagelijkse gang van zaken in India te vertellen. De communicatie verliep allemaal heel soepel.
We waren zeer onder de indruk van de rijvaardigheid van Rattan, voelden ons altijd veilig bij hem in de auto.

Ik kom absoluut nog een keer terug naar India en zou dan ook graag weer van de dienst van Rattan/zijn collega’s gebruik maken en raadt hem (en jou) bij iedereen aan die na mijn enthousiaste verhalen ook naar India wil.

Heel erg bedankt voor de bemiddeling met Rattan en de tips met plannen. Hopelijk kan ik je snel weer benaderen voor een nieuwe reisplanning.