Hotels reserveren in India / Rajasthan

Hotels van tevoren reserveren is in India meestal niet nodig. Er is volop keus voor ieder budget.
Reserveren beperkt je alleen maar om ergens een dag korter of langer te blijven.
Alle chauffeurs zijn goed op de hoogte van het aanbod en kunnen adviseren bij het maken van een keus.
Daarbij letten zij er op of zij er zelf veilig met hun auto terecht kunnen.
Dat is wel zo handig.

Citaten uit reviews

Vera en Ruud:
“Wij hebben van tevoren geen hotels geboekt, maar dit overgelaten Ajay. Hij heeft goede connecties met verschillende centraal gelegen hotels, steeds ruim binnen ons budget (± €30,-/nacht) en een goede prijs-kwaliteit verhouding (steeds voor dezelfde prijzen, of voordeliger(!) dan op de budget websites). Op deze manier was het ook mogelijk om onze route ter plekke naar onze wens aan te passen.”

Hotel-Mandawa-HaveliGuido & Nicolien:
“De hotels hadden we van te voren niet geboekt. Was maar goed ook, want nu kon Rattan ons hotels aanraden waar hijzelf ook goed kon overnachten. De eerste nachten hadden we zelf de prijs afgesproken. Rattan vond dat we dat niet goed genoeg deden, dus de andere hotels heeft hij over de prijs onderhandeld. Een keer hebben we om een ander hotel gevraagd, dat was geen probleem.”

Marije & Ewald:
“De hotels waar Bhaskar ons heen bracht waren perfect. Meestal tussen de 22,50 en de 30 euro (geef zelf aan welke prijsklasse je wilt). Altijd gunstig gelegen, met een goed restaurant en mooie kamers. Hij krijgt soms commissie over een kamer, of kan hij er zelf gratis slapen (lang niet altijd: soms moest hij een eigen kamer in een drivershome bekostigen), maar we gunden hem alles.”

Anja & Jan en Beppie & Berry:
“De hotels waren naar tevredenheid. We hebben geen enkel maal een hotel afgewezen waar we door Sushil heen werden gebracht. Speelden er toch wat kleinigheden dan werd dit door hem meteen opgelost.”

Hotel-Lake-PicholaRia & Daniel:
“Wij hebben ook de hotels via Anil laten regelen, met wisselend succes.”

Walter, Jolanda en Tijn:
“Wij voelden ons vrij in de keuzes van hotels en waar we hulp nodig hadden heeft Anil ons heel goed geadviseerd. Volgens mij heeft Anil ook nog wat nieuwe hotels aan zijn lijstje kunnen toevoegen.”

Wim & Yvonne:
“De hotels waren allemaal voor de prijs die we na (2 dagen prijservaring ) bij Rattan opgaven perfect (gemiddeld 25 euro met ontbijt). Met uitschieters naar 48 euro en de laagste was 19 euro en meestal met uitzicht. We hebben in een fort geslapen met kamers van 80m2 ,de kleinste kamer was misschien 25 m2 en allemaal met badkamer en wc. En allemaal heel erg netjes en schoon (geen spinnetje gezien). Wil je een luxer of minder lux hotel, dat kan natuurlijk ook .”