Vikaash & Joanne met Ajay, oktober 2018

In oktober zijn we 2,5 week naar India geweest. Vooraf hadden we soepel contact met Rob over de planning en route van onze reis en de mogelijkheden om dit met een chauffeur te doen. Rob dacht hierin met ons mee en kwam met goed advies. Van de verschillende contacten die we hebben gehad voor een chauffeur tijdens onze vakantie, vonden wij Indiaindividueel de beste prijs en mogelijkheden bieden.

In India zijn we op reis gegaan met Ajay. We begonnen in Delhi en hebben het volgende rondje gemaakt: Agra – Jaipur – Sirsa – Amritsar – Dharamsala (McLeodganj) – Chandigarh – Rishikesh – Delhi.
Flinke afstanden, maar door de veilige rijstijl en relaxte houding van Ajay, hebben we dit als zeer comfortabel ervaren. Daarbij wist Ajay onderweg veel te vertellen over de plaatsen en bracht hij ons naar plekken langs de route die we zelf niet hadden bedacht te bezoeken, maar die ons positief verraste!

Ajay heeft de hele reis laten zien dat hij zich erg verantwoordelijk voelt om je een plezierige en veilige vakantie te bezorgen. Gedurende de reis hebben we af en toe de planning wat aangepast en elke avond bedachten we voor de volgende dag hoe laat we weer zouden vertrekken. We vonden het prettig dat we zelf last-minute onze accommodaties konden regelen. Tenslotte was het ook gewoon hartstikke gezellig om met Ajay.

Mochten we in de toekomst nog eens naar India gaan, zouden we graag weer met Ajay op pad gaan!