Thea & Bert met Ajay, januari 2019

Wij zijn 25 dagen in Noord India rondgereisd met Ajay. Wij hebben de provincie Rajasthan bezocht. Daarnaast hebben wij de hoogtepunten van Delhi en Agra met de Taj Mahal gezien. Evenals Rishikesh en Haridwar.
Ajay was flexibel ten opzichte van de planning en uitvoering van onze reis. Hij had zelf ook veel aanvullende tips. Al deze aanvullingen waren waardevol, deze hadden wij zonder hem nooit gezien. Daarnaast was hij een erg goede chauffeur. Altijd kalm in drukke situaties.

Ajay was altijd op tijd en iedere ochtend lagen er voor ons twee flesjes water klaar in de auto. We stapten iedere ochtend weer in een schone auto. Het was erg gezellig met hem te reizen. Ajay had humor, was erg behulpzaam en wij hebben ook leuke gesprekken gevoerd.

Onderweg waren er veel onverwachte hoogtepunten, zoals een cricketspel tot soms een bruiloftsstoet. En er was dan altijd gelegenheid om te stoppen en een praatje te maken. Maar ook de ceremoniën aan de Ganges in Rishikesh waren erg bijzonder. Evenals Haridwar waar wij een duik in de Ganges namen.

Wat de accommodaties betreft, de planning lieten wij aan Ajay over. Dit scheelde ons veel tijd en de accommodaties waren prima.
Al met al een erg fijne reis waar wij met veel plezier op terug kijken.

Zouden wij in de toekomst India nog eens bezoeken zouden wij graag weer met Ajay rondreizen. Maar ook Rob erg bedankt voor de altijd zo snelle reacties en goede adviezen.

 

Wij zijn blij dat wij www.indiaindividueel.nl op internet tegenkwamen.
Rob en Ajay, heel erg bedankt!