Maria & Peter met Ajay, november 2015

Peter-Maria-Ajay

Ajay

We hebben heerlijk van India genoten, wat een reis!!!, wat een land. Kleurrijk, ontroerend, spannend, mooi…voor ons een warm bad. Veel gezien en op diverse manieren gereisd, eigen auto, tuk tuk, riksha, nachttrein. Dit heeft veel bijzondere ervaringen opgeleverd, teveel om op te noemen maar zeker de moeite waar om dit zelf te gaan ervaren.

De combinatie auto met persoonlijke chauffeur zoals Rob en Rattan die aanbieden is een aanrader. Het biedt je de kans om ontspannen India te verkennen, zeker omdat je samen met de chauffeur je persoonlijke wensen om kan zetten in een reisplan. Dit hebben we dan ook al snel met Ajay gedaan en hij is meer dan perfect als reisleider, chauffeur en gastheer. Hij rijdt veilig, heeft humor en is niet te beroerd om zijn schema in overleg aan te passen. We hebben o.a onze overnachtingen overgelaten aan Ajay met als resultaat dat we overal perfect, binnen ons budget, geslapen hebben.

Peter-Maria-Ajay3We hebben ook gekozen voor een gebied en fair waar Ajay nog niet eerder geweest was. Hij heeft hierop zijn netwerk ingezet en gezorgd dat het bezoek aan deze Chandrabagha fair in Jhalawar voor ons naar verwachting verliep. Het is fijn als je op deze manier door India kunt reizen, India kunt ervaren zoals je graag wil.

Peter-Maria-Ajay2Rob en Rattan, complimenten aan jullie organisatie en de complimenten aan Ajay.
We komen zeker terug.

Maria en Peter