Maas & Roelie met Ajay, februari 2019

Ajay

Ruim twee weken India hebben we afgesloten met een trip van Varanasi via Lucknow, Agra en Jaipur naar Delhi. Dit deel van de trip heeft 7 dagen geduurd en we hadden Ajay als onze chauffeur.
Hij heeft ons veilig door het, bij tijd en wijle, chaotische verkeer gestuurd en veilig op onze bestemmingen gebracht.
Onderweg had hij nog diverse tips en aanvullingen, zoals bezienswaardigheden, restaurants, et cetera, op datgene dat we zelf al uitgezocht hadden. Dat bleken altijd goede tips te zijn. Soms ging hij mee naar binnen, soms liet hij ons ook met z’n tweeën gaan. Dat was erg prettig.

Tijdens de uren in de auto, en ook als we gezamenlijk aten, konden we hem altijd vragen stellen over India. Vaak, bijna altijd, kregen we een antwoord. Soms moest hij het antwoord ook schuldig blijven en zei hij dat ook. Wij hebben veel geleerd over de cultuur en religie in India.
Het was altijd gezellig met Ajay. Behalve de serieuze gesprekken over India, hebben we, dankzij zijn goede gevoel voor humor, ook veel gelachen.

Overnachtingen hadden we voor een deel zelf al geregeld, de rest heeft Ajay geregeld en dat was prima.
Goede, zeker voor Indiase begrippen, kwaliteit voor een heel redelijke prijs.

Kortom, als wij een volgende keer naar India gaan zullen we zeker weer vragen of het mogelijk is Ajay als onze chauffeur te boeken.