Josfin en Irma met Ajay, april / mei 2013

Na meer dan vijf en twintig jaar met o.a. buitenlandse ervaring als expat in Azië en vakanties met auto-chauffeur kan ik uit de grond van mijn hart de manier zoals ik nu door India heb gereisd aanbevelen. Gelukkig liep ik door te surfen de website van “India Individueel” tegen het lijf. De opbouw van de website gaf mij een goed gevoel om een stap verder te gaan.

Ik stuurde een mail naar Rob (contactpersoon in Nederland en België) met mijn wensen-pakket.  Complimenten voor Rob die op elke mail meteen reageert of hij naast je zit. En met hier en daar een aanpassing (in overleg “wat is verstandig?”) is alles gehonoreerd. Dus ik heb echt waar voor mijn geld gekregen.

Hieruit blijkt de vakmanschap van deze organisatie zoals het nu is opgebouwd. De organisatie heeft een goede crew van chauffeurs met een degelijk wagenpark in zijn bezit .
Wat verder heel bijzonder is van deze organisatie “dat alles een op een wordt geschakeld”. En dat kan nooit in een reisgezelschap en is moeilijk voor vele Indiase reisburo’s.

Deze trip was Ajay onze chauffeur, wiens sociale vaardigheden als extra persoonlijke kwaliteit kan worden genoemd.