Frits & Rienske met Sunil, oktober 2019

We zijn twee weken door India gereden, startend in Delhi, via Agra (Taj Mahal), via Jaipur, Pushkar, Udaipur, Jodhpur en Mandawa terug naar Delhi. Het was een onvergetelijke reis.
Onze chauffeur was Sunil, een zeer betrouwbare chauffeur die altijd op tijd was en ons naar goede hotels bracht tegen heel redelijke prijzen. We zagen iedere dag wel één of meer paleizen, forten of tempels.
Het was geen probleem om soms van de geplande route af te wijken. Zo heeft Sunil ons in Jaipur ook nog naar de Jahawar Circle en naar de Akshardham tempel gebracht, absolute aanraders!

Eind oktober, begin november is ons goed bevallen, het seizoen is dan nog net niet begonnen en er was nog geen smog in Delhi toen we aankwamen. Toen we vertrokken (na een binnenlandse vlucht voor twee dagen naar Varanasi) lag Delhi wel in de dichte smog.

We hebben veel mooie foto’s kunnen maken. Het is absoluut aan te raden de Gouden Driehoek te bekijken met auto en chauffeur, omdat het onmogelijk is in die chaos zelf te rijden. Ook moet je de weg goed kennen.
Sunil is een aardige, rustige man en een erg goede chauffeur die redelijk goed Engels spreekt.
We voelden ons absoluut veilig in zijn auto.