Frank en Ted met Avtar, januari 2009

Het was een geweldige reis naar India, we hebben er van genoten, echt het was prachtig!! Avtar is een prima chauffeur, rijdt relaxed en zijn Engels is zelfs nog stukken beter dan dat van ons :-), we oefenen het helaas niet iedere dag! Avtar heeft ons mooie plekken laten zien in Rajasthan, waar we nog niet geweest waren en waar we alle twee volop van hebben genoten.

Eerst zijn we naar Jhunjhunu gegaan en vandaar uit de volgende dag de omgeving bezichtigd, Mandawa met zijn prachtige Haveli’s, geweldig. Daarna Jaipur en Sariska en vervolgens Bharatpur. We hebben het lekker rustig aan gedaan, zodat we er ook intens van konden genieten. Ik weet van mijn reis voorheen dat dat namelijk wel belangrijk is want dan ben je er wel geweest maar op het moment zelf ben je te vermoeid om het tot je door te laten dringen.

Het Grand Godwin Hotel was na de Rajastan tour volgeboekt en we verbleven voor 1 nacht in het andere Godwin hotel, was prima voor een nachtje hoor! Hierna zijn we vertrokken naar Goa.

Nou het is voor iedereen aan te bevelen om een taxi te boeken, want het is echt wel comfortabel en flexibel reizen op deze manier en bovendien heel betaalbaar.
Ik hoop in ieder geval dat Rattan en Avtar en de andere collega’s de komende tijd voldoende werk krijgen want ze verdienen het echt en de service was geweldig!!

Reacties zijn gesloten.